Viziune și valori

Viziunea noastră

Viziunea noastră este aceea că Evanghelia trebuie să ajungă la fiecare persoană, căci credem că mesajul divin al iubirii și speranței ar trebui să fie accesibil pentru toți.

Biserica Apele Vii este o comunitate dedicată promovării valorilor Scripturii și încurajării părtășiei autentice în cadrul bisericii. Ne străduim să creăm un mediu prietenos și deschis, unde orice persoană este binevenită să facă parte din familia noastră spirituală.

Într-o lume plină de provocări și incertitudini, credem că unitatea și comuniunea în credință sunt esențiale pentru fiecare individ în căutarea adevărului și a sensului vieții

    1. Promovarea valorilor Scripturii: Ne ghidăm în toate acțiunile noastre după învățăturile și principiile cuprinse în Sfânta Scriptură, considerând-o fundamentul credinței noastre și sursa de inspirație pentru viața creștină.

    2. Părtășia autentică: Încurajăm o relație sinceră și deschisă între membrii comunității noastre, cultivând o atmosferă de încredere, respect și susținere reciprocă.

    3. Binevenirea tuturor: Fiecare individ este întâmpinat cu dragoste și deschidere în cadrul bisericii noastre, indiferent de vârstă, etnie sau trecut spiritual.

    4. Închinarea în comuniune: Ne reunim pentru a aduce slavă și mulțumire lui Dumnezeu prin rugăciune, laude și închinare într-o atmosferă plină de bucurie și recunoștință.

    5. Construirea unei comunități puternice: Ne străduim să creăm legături solide între membrii noștri, să oferim suport spiritual și să încurajăm creșterea și dezvoltarea personală în credință.

Misiunea noastră

La Biserica Apele Vii, misiunea noastră este să ne dedicăm să aducem binecuvântare în viețile celorlalți, atât în plan spiritual, cât și material. Ne străduim să fim un canal al binecuvântării divine către comunitatea noastră și către cei din jur.

Ne implicăm activ în acordarea de ajutor celor aflați în nevoie, oferindu-le suportul și resursele necesare pentru a face față dificultăților și provocărilor vieții. Promovăm o cultură a închinării autentice și a relației personale cu Dumnezeu, oferind momente speciale de adorare și încurajându-i pe oameni să se apropie de Dumnezeu prin rugăciune și meditație.

Ne străduim să oferim învățătură și îndrumare spirituală relevantă pentru nevoile contemporane, ajutându-i pe oameni să înțeleagă mai bine Scriptura și să aplice principiile sale în viața de zi cu zi.

Creăm un mediu primitor și deschis, unde oamenii se simt acceptați, iubiți și încurajați să facă parte dintr-o comunitate care împărtășește valorile creștine și se sprijină reciproc în călătoria lor spirituală.

Ne implicăm în proiecte și activități de misiune care să aducă speranță, vindecare și transformare în viețile celor din jur, răspândind mesajul iubirii și al milostivirii lui Dumnezeu în întreaga lume.

Valorile noastre

La Biserica Apele Vii, ne ghidăm după principiile și valorile înalte stabilite în Sfânta Scriptură. Considerăm că aceste valori sunt fundamentale și că ele ne ghidează în fiecare aspect al vieții noastre. Ne străduim să trăim în conformitate cu învățăturile Bibliei și să ne modelăm viața și comportamentul după standardele ei înalte.

Încurajăm o trăire evlavioasă și autentică, demonstrând că în secolul nostru este posibil să trăim în conformitate cu învățăturile biblice și să aducem o schimbare reală în lumea înconjurătoare prin faptele noastre. Ne dorim să fim pionieri în faptele bune și să fim exemplu pentru ceilalți prin viața noastră de credință și devotament.

Psalmul 119:11